Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Dynamic Movement Skills

Το Dynamic Movement Skills (Δεξιότητες Δυναμικών Κινήσεων - DMS) είναι μια κορυφαία εκπαιδευτική μεθοδολογία που βοηθά να βελτιωθούν οι μεικτές κινητικές δεξιότητες. Τα οφέλη του περιλαμβάνουν την ανάπτυξη: στην κίνηση, την ισορροπία και το συντονισμό σε παιδιά. Τη βελτίωση στην ταχύτητα, την ευκινησία, εκρηκτική δύναμη και τη δυνατότητα στροφής σε αθλητές. Έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων που να επιτρέπει σε όλους, από τον πρόθυμο γονέα στον επαγγελματία προπονητή να χρησιμοποιήσει τη μεθοδολογία μας σε μια σειρά από αθλητικά και μη αθλητικά περιβάλλοντα.



Η DMS μεθοδολογία έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 20 χρόνια, από τον διάσημο ειδικό στην ταχύτητα και την κίνηση, ελληνικής καταγωγής Μάικ Αντωνιάδη και συμπληρώνει ένα σημαντικό μέρος της λειτουργίας του προγράμματος The Running School, για αθλητές πολλών κατευθύνσεων. Η ανάπτυξη της DMS στην τρέχουσα μορφή του επιτρέπει σήμερα σε σχολές, αθλητικά σωματεία και ιδιώτες να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν αυτή τη φανταστική μεθοδολογία.

πηγή: http://www.runningschool.co.uk/
μετάφραση: Train Yourself

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η άποψη του καθενός από εσάς, μας είναι χρήσιμη και απαραίτητη. Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε, με το εύστοχο και ουσιαστικό σας σχόλιο. Όλα είναι ευπρόσδεκτα, όταν θα διατυπώνονται με ευπρέπεια και χωρίς άκομψες φράσεις.